Regeling Preventieve Beveiligingsmaatregelen

Per 1 januari 2021 stelt de overheid de Regeling Preventieve Beveiligingsmaatregelen beschikbaar. Binnen deze regeling kunnen decentrale bestuurders (commissarissen van de Koning, gedeputeerden, burgemeesters, wethouders en voorzitters en leden van het dagelijks bestuur van een waterschap) een tegemoetkoming ontvangen voor het extra beveiligen van de eigen woning met bijvoorbeeld een brand- en inbraakwerende kluis, een digitale deurspion of brievenbusbeveiliging.

De tegemoetkoming is maximaal € 2.400,- inclusief BTW op voorwaarde dat de woning voorzien is van een PolitieKeurmerk Veilig Wonen-certificaat. Op onze website vindt u meer inhoudelijke informatie over de regeling.

Over deze website

Deze website is een initiatief van NAUTA.COM. Hier vindt u alle belangrijke informatie over deze regeling, hoe u aanspraak kunt maken op de tegemoetkoming en uit welke producten u bijvoorbeeld kunt kiezen.

Onze erkende dealers helpen u aan een veilige woning!

Sinds onze oprichting in 1963 heeft Nauta zich ontwikkeld tot een toonaangevende importeur, groothandel en fabrikant van beveiligingsproducten. Met inmiddels meer dan vijfenvijftig jaar ervaring mogen we ons specialist noemen in hang- en sluitwerk en brand- en inbraakwerende kluizen en voelen we ons nergens anders zo thuis als in veiligheid.

Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van erkende beveiligingsspecialisten. Zo is er altijd een specialist bij u in de buurt! Naast een correct veiligheidsadvies en levering van de beveiligingsproducten op deze website, verzorgen zij ook de installatie en montage van de producten voor u.

Eén van de eisen om aanspraak te kunnen maken op deze regeling is dat uw woning is voorzien van een PolitieKeurmerk Veilig Wonen-certificaat. Is uw woning nog niet gecertificeerd? Onze erkende dealers nemen u die zorg ook graag uit handen!